Exitosa I Caminada Solidària de l’Aldea en Suport a la Marató de TV3

dilluns, 4 de desembre del 2023


El passat 3 de desembre de 2023, les tres Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Aldea es van unir per organitzar la I Caminada Solidària, un esdeveniment que va aconseguir fomentar la participació ciutadana i la solidaritat amb la
Marató de TV3. La caminada, que va tenir lloc el diumenge al matí, va oferir una jornada plena d'activitats per a totes les edats, en un ambient familiar i col·laboratiu.
La iniciativa, impulsada per les tres AFA del poble, va tenir com a objectiu principal recaptar fons per la Marató, que enguany es va centrar en una causa benèfica molt important. Els participants van poder gaudir d’un matí de convivència, exercici i consciència solidària mentre ajudaven a una causa que afecta moltes persones.

L'esdeveniment es va emmarcar dins de les accions educatives i comunitàries del Pla Educatiu d'Entorn, demostrant una vegada més l’#OrgullDePoble que caracteritza l'Aldea. Tant grans com petits es van sumar a aquesta iniciativa, que espera ser el punt de partida de moltes altres accions solidàries i comunitàries al municipi.
La I Caminada Solidària va ser una oportunitat per viure un diumenge diferent, amb família i amics, i alhora col·laborar amb una causa solidària que va deixar una empremta positiva en la comunitat.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.