Festes Majors de l’Aldea 2024

dilluns, 5 d’agost del 2024


Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que del 8 al 17 d’agost tindran lloc les Festes Majors de l’Aldea (#FEMLA24 ), aquest passat dissabte 3 d’agost al recinte del ball, però tenia lloc el tradicional pregó
  i proclamació de les Pubilles i els hereus de les #FEMLA24.
 
Els pregoners de les Festes majors enguany han estat la junta de la SCRUA, amb motiu del centenari de l’entitat, una entitat creada l’any 1924 on es redactaven els estatuts de la Sociedad Instructiva y Recreativa La Unión Aldeana. Un pregó carregat de sentiment amb un vídeo molt emotiu, que presentaven al poble, la junta de la SCRUA. Tot el públic assistent a la vetllada va acomiadar als membres de la junta dempeus i amb una forta i llarga ovació.
 
Les #FEMLA24 donaran el tret de sortida dijous 8 agost amb el tradicional repartiment de Panoli, el descobriment de la placa del carrer Montse Rodríguez Benito, que  va formar part de la corporació municipal durant dotze anys, de l’any 1991 fins al 2003  i el concert de Festes al Passeig de la Via amb l’actuació de la Banda Musical Verge dels Prats i la Unió Musical l’Artística de Sant Jaume.
 
Josep Franch Regidor de Festes: ”Des de la Regidoria de festes ho tenim tot preparat per donar el tret de sortida a les Festes Majors d’aquest 2024. Unes festes que combinaran modernitat i tradició, amb actuacions, espectacles, concerts i activitats per a totes les edats i gustos. Animar a tothom a participar-hi i a gaudir plegats d’aquesta setmana tan especials per als aldeans i les aldeanes”.
 
Us adjuntem el programa digital de festes amb totes les activitats festives  i la Cartelleria #FEMLA24.
 
Nota de Premsa
 
Imatge
 
Llibre Festes Digital

#FEMLA24_03
 
*Des de l’agenda dels webs www.laldea.cat i www.infoaldaia.info trobareu la resta d’activitats i cartelleria d’alguns dels actes destacats de les Festes Majors. Per a qualsevol consulta addicional, no dubteu a posar-vos en contacte en la Regidoria de Festes (977 45 00 12) o bé al mateix Gabinet de Premsa i Comunicació.
 

 

 

Atentament

 

Seto Gallego Peransi

Gabinet de Premsa i Comunicació

Ajuntament de L’Aldea

Tel. 664 493 762 |977 45 04 66 | Fax 977 450863

www.laldea.cat |www.infoaldaia.info|www.antenaaldaia.com| https://t.me/lAldea

premsa@infoaldaia.info| info@antenaaldaia.com

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.