Descobriment de la placa del c/ Montse Rodríguez Benito a l'Aldea

dijous, 8 d’agost del 2024


 Descobriment de la placa del c/ Montse Rodríguez Benito a l'Aldea

 En un acte ple d'emoció i davant un nombrós públic assistent, s'ha dut a terme el descobriment de la placa de Montse Rodríguez Benito, situada al carrer que ara porta el seu nom. L'acte ha estat presidit per l'Alcalde de l'Aldea, Xavier Royo i ha comptat amb la resta dels representants municipals.

Montse Rodríguez Benito va ser una figura destacada en la política local, formant part de la corporació municipal de l'Aldea durant dotze anys, des de 1991 fins a 2003. La seua dedicació i treball incansable per al benestar del poble van deixar una empremta inesborrable al poble, el qual li va respondre amb una gran participació en el descobriment de la placa i poder formar part d’aquest reconeixement pòstum a Montse Rodríguez Benito.

L'Alcalde Royo ha destacat la importància de: ” Recordar i honorar aquells que han contribuït de manera significativa amb el seu treball”. Els familiars de Montse Rodríguez Benito, visiblement emocionats, han agraït el reconeixement a la figura de Montse.

Aquest acte simbòlic no només marca un punt en la història del poble, sinó que també serveix com a recordatori del compromís i la dedicació necessària per al servei públic. El nou carrer Montse Rodríguez Benito esdevé, així, un lloc de memòria i homenatge a una dona que va treballar incansablement per millorar la vida dels aldeans i aldeanes.




 

#orgulldepoble

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.