La travessa per a superar les addiccions arriba a l'Aldea en la seua 6 edició.

dijous, 19 de setembre del 2024


Ahir dimecres l’Aldea acollia a la carpa Esplai 4 Torres al grup del centre d’addiccions del centre Eines, els quals
 han realitzat la tradicional caminada per Catalunya, recorrent 600 km, per tractar la drogodependència a través de l’esport.
El grup que va sortir dissabte 31 d’agost des de Vielha, finalitzarà la caminada avui a Santa Bàrbara i demà divendres a Sant Cugat del Vallès amb la seua etapa final, amb un total de 600 km recorreguts  i 20  dies de  caminades passant, per la Vall d’Aran, Cerdanya, Vall de Ripoll, Balsareny, Lleida, Baix Camp i les Terres de l’Ebre.
Berta Royo Regidora de Salut: “Ens sumem a aquesta iniciativa tan necessària i els hem cedit els equipaments municipals perquè puguin fer nit, descansar i continuar la ruta per superar les addiccions”
Caminant per Catalunya, fent teràpies i xarrades aquesta associació porta 6 anys duent a terme aquesta gran tasca de caminades per Catalunya, amb la lluita contra la drogodependència. “Per als pacients és una activitat que val molt la pena, remarcava Àlex Florensa responsable de Transeines, que fa més de 10 anys que sensibilitza a la gent  amb el problema del consum de drogues.
 
#Salut #lAldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.