L’Alcalde Xavier Royo es reuneix amb el delegat del Govern i el director dels Serveis Territorials per tractar temes estratègics

dijous, 19 de setembre del 2024


Aquest matí, l’Ajuntament de l’Aldea ha estat l’escenari d’una important reunió liderada per l’Alcalde Xavier Royo, acompanyat per la Tinenta d’Alcaldia Irene Negre, el regidor d'Acció Urbana Pepe Caballé i els serveis tècnics municipals, amb el nou delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Joan Castor, i Miquel Alonso, director dels Serveis Territorials del Departament de Territori. La trobada ha servit per abordar diferents temes d’interès tant per al municipi de l’Aldea com per a la resta del territori.

Durant la reunió, s’han tractat qüestions que afecten el desenvolupament i les necessitats del municipi, així com altres aspectes relacionats amb el territori de les Terres de l’Ebre. Aquest tipus de trobades són una oportunitat per establir cooperacions entre les administracions locals i el Govern, tot amb l'objectiu de millorar la coordinació i treballar conjuntament en projectes que beneficiïn el desenvolupament econòmic i social de la Vegueria de les Terres de l'Ebre.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.