L’Aldea viu una multitudinària Festa de la Sega

dilluns, 23 de setembre del 2024


Aquest cap de setmana, L’Aldea ha celebrat una multitudinària
Festa de la Sega, un dels esdeveniments més esperats. La jornada ha tingut lloc a la Finca de Ravanals, que una vegada més ha estat l’escenari perfecte per acollir aquesta tradicional festivitat,
Els assistents han gaudit d'un espectacle on la tradició s’ha mesclat amb l'ambient festiu. El fang, l’arròs i els segadors han estat els grans protagonistes, acompanyats per balladors i cantadors de jotes, que van animar el nombrós públic que es va congregar per viure l’experiència. Aquesta festa posa en valor les Tradicionals Festes de l’Arròs, un homenatge als costums agrícoles de la zona, que connecten amb les arrels de les Terres de l'Ebre.
La Festa de la Sega és una ocasió per recordar les tècniques tradicionals de conreu de l'arròs, a més de ser un moment de germanor entre els habitants del municipi i els nombrosos visitants que s'apropen per participar-hi. Un esdeveniment per gaudir tota la família.
L’Aldea segueix així apostant per mantenir vives les seues tradicions, alhora que promou el turisme i la difusió del patrimoni agrícola de la zona.
 
#Tradicions #Turisme #lAldea #orgulldepoble
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.