Renfe recupera el servei Avant entre Tortosa i Barcelona a partir de l’1 d’octubre

dilluns, 23 de setembre del 2024


• La posada en circulació d’aquest nou servei esdevé una millora en la connexió dels municipis del sud amb Barcelona des del moment en què s’iniciïn les obres al túnel de Roda de Berà


A partir de l’1 d’octubre, Renfe recupera el servei Avant diari entre Tortosa i Barcelona amb dues circulacions, una per sentit. Aquest nou servei suposa un increment de l’oferta disponible en el corredor regional sud, amb una reducció d’aproximadament una hora entre la capital catalana i la del Baix Ebre.Des d’avui, Renfe disposa dels horaris d’aquest nou servei, que a més inclou parades a les estacions de L’Aldea-Amposta, L’Ampolla-Perelló-Deltebre, L’Ametlla de Mar, L’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Camp de Tarragona. La sortida del tren Avant des de Tortosa s’efectuarà a les 6:35 hores, per arribar a Barcelona Sants a les 8:23 hores. En sentit contrari, el tren sortirà de la capital catalana a les 18:30 hores i arribarà a Tortosa a les 20:17 hores.

Pla Alternatiu de Transport per les obres al túnel de Roda de Berà

La posada en circulació del nou servei Avant coincideix amb l’inici del pla alternatiu de transport per carretera que Renfe ha establert per garantir la mobilitat dels viatgers de les línies R14, R15, R16, R17 i RT2 mentre durin les obres que Adif executarà al túnel de Roda de Berà i que obligaran a interrompre la circulació ferroviària entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders fins al 2 de març de 2025.

#lAldea #Ciutadania












Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.