1a Mostra d'Entitats

dilluns, 14 d’octubre del 2024

 

L'Aldea es prepara per celebrar la 1a Mostra d'Entitats el pròxim cap de setmana, els dies 19 i 20 d'octubre. Aquest esdeveniment serà una oportunitat única perquè les entitats del municipi surtin al carrer per mostrar les seues activitats, el seu treball diari i la importància del teixit associatiu, sota el lema "Lo teixit associatiu, la vida d'un poble".
 
Unes 20 associacions locals de diferents àmbits com la cultura, l’esport, l’educació, el lleure i el  benestar social entre altres, participaran activament en aquesta mostra, que tindrà lloc als carrers i al Pavelló d’Esports de l'Aldea. Aquestes entitats seran les protagonistes, compartint la seua tasca i implicació diària amb tots els veïns i veïnes.
Irene Negre, Regidora de Ciutadania, ha expressat la seua satisfacció amb aquesta iniciativa, que sorgeix després de l'èxit del nou format de la Fira de l’Arròs i el Comerç: “Després del nou format de la Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea, vam proposar a les entitats que tinguessin una fira pròpia i ara ja podem dir que la 1a Mostra d’Entitats de l’Aldea és una realitat. El teixit associatiu del poble és qui li dona vida, qui el fa gran, qui amb el seu treball sense ànim de lucre aconsegueix donar retorn social amb les seves tasques. Acompanyem-los, fem-los-hi costat assistint als actes gratuïts que han organitzat amb el suport de l’Ajuntament, perquè així els hi fem una mostra clara d’agraïment per tot allò que fan, des de l’entitat més petita a la més gran. Com a Regidora de Ciutadania us demano que gaudiu intensament de tot el que ens han preparat! El 19 i 20 d’octubre teniu una cita amb el vostre poble, no hi falteu!”.
 
Aquest cap de setmana, els actes programats per les entitats estaran oberts a tota la població de manera gratuïta, en una mostra clara de la seua contribució al benestar i la cohesió social del poble. L’Ajuntament de l'Aldea convida a tothom a apropar-se, conèixer de prop aquestes associacions i formar part activa d'aquesta jornada de reconeixement i plena d’activitats.
 
Us hi esperem a la 1a Mostra d'Entitats de l'Aldea!


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.