El Sun Rice Festival presenta la segona edició amb un dels últims concerts de la carrera d’Andy & Lucas

dilluns, 21 d’octubre del 2024


El grup actuarà el dia 3 de maig dintre de la 19a Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea.

 Després de l’èxit de la primera edició, el Sun Rice Festival repeteix el 2025. I ho fa amb un dels últims concerts de la carrera d’Andy & Lucas, el grup format per Andrés Morales i Lucas González que ja ha anunciat la seva dissolució. Així, un any més, la 19a Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea es convertirà en un espai idíl·lic per als amants de la festa i el bon menjar.

 

Irene Negre Regidora de Ciutadania: “Per donar continuïtat a l'èxit de la fira de l'any passat, ens hem posat a treballar conjuntament de nou per fer de la 19a fira un nou èxit. Punt de trobada entre la gastronomia, la música i el comerç. Una fita referent al territori on esperem gaudir de nou de la vostra companyia”

 


Cultura, tradicions, gastronomia i música convergiran de nou a la localitat del Baix Ebre els dies 2 i 3 de maig del 2025 per oferir una experiència única a les Terres de l’Ebre. Andy & Lucas fan parada a casa nostra amb la gira de comiat “Últimos acordes” per maridar musicalment unes jornades dedicades al producte per excel·lència del Delta, l’arròs. I, a la part gastronòmica, dos dies per gaudir de degustacions de sushi i arrossos de tota mena.


El Sun Rice Festival és una experiència creada per Mítics Club, l’espai discoteca de l’Aldea ubicat al recinte del Pla dels Catalans. L’experiència que avala l’establiment en l’organització de festes i esdeveniments gastronòmics es veurà reflectida al recinte de festes de l’Aldea on els dies 2 i 3 de maig es celebraran diferents actuacions musicals i culturals.


Andy & Lucas

El grup format per Andrés Morales i Lucas González s’ha guanyat un lloc en la història de la música espanyola. Dos nois de barri, dos companys de classe, dos amics que van iniciar junts un viatge que després de vint anys arriba al seu final. Les seves cançons s’han convertit en la banda sonora d’una gran legió de seguidors a Espanya i Llatinoamèrica.


La gira de comiat, titulada “Últimos acordes”, vol ser un tribut al seu llegat musical, ple d’energia, emoció i els èxits que han marcat una època. Amb aquests últims concerts, els fans tindran l’oportunitat de reviure grans moments de la carrera del duet, així com de gaudir de sorpreses úniques.

 

Mítics Club

Mítics Club és un espai discoteca ubicat a l’Aldea, a l’interior del recinte del Pla dels Catalans. Inaugurat oficialment l’estiu del 2021, s’ha convertit en un punt de trobada clau al sud de les Terres de l’Ebre, on anar de festa tant a l’hivern com a l’estiu. La discoteca compta amb marques pròpies, com Mítics 90, basada en música remember; LoudClub, de música techno, o Mandanga, de música comercial. A més, l’espai es pot llogar per festes privades i acull festivals de gran repercussió com l’International Dub Gathering.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.