Enquesta Esplai 4 Torres Estiu 2024

dijous, 17 d’octubre del 2024

 

 Han respost el qüestionari un total de 12 famílies de les quals un 90% porten un fill a l’esplai, la resta 2 fills, Les edats dels infants són molt variades, dels 3 als 10 anys amb un 10% en cada franja, excepte els de 4 i 5 anys que representen un 30% cada franja.

Un 70% de les famílies qualifica de molt bona la feina dels monitors de l’Esplai, i un 20% la qualifica de bona. El grau de satisfacció amb la direcció de l’Esplai és d’un 50% molt bo i un 50% bo. Pel que fa a les activitats proposades des de l’Esplai un 30% les considera molt bones i un 60% dels enquestats les considera bones, si bé en les famílies enquestades del segon torn, es demana millora en activitats i sortides durant aquest torn. Continuarem treballant per oferir aquest nivell d’activitats i sempre cercant novetats . Per altra banda, les famílies valorés molt positivament les sortides plantejades des de l’Esplai.

En general, el grau de satisfacció de les famílies és molt elevat. Tot això també proposen millores, com adaptar les sortides a les hores de menys calor i reforçar activitats al torn de tarda.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.