L’Aldea revalida les dues flors d’honor de Viles Florides 2024

divendres, 4 d’octubre del 2024


Aquest divendres 4 d'octubre, s'ha fet oficial la renovació de les dues Flors d'Honor per a l'Aldea durant la Gala de lliurament de guardons de Viles Florides, celebrada enguany a Blanes. El jurat ha decidit, un cop més, reconèixer l'Aldea amb les dues Flors d'Honor que ja havia rebut l'any passat, mantenint aquesta distinció des de 2022.
 
 
Pepe Caballé, Regidor d’Espais Verds, va expressar la seua satisfacció per aquest reconeixement: “És un gran honor i una gran satisfacció poder estar un altre cop representant el poble de l’Aldea a aquesta 13a  Gala Flors d’Honor Viles Florides 2024.
Com a Regidor d’Espais Verds, em sento orgullós de rebre aquesta tercera flor per la feina portada a cap perquè l’Aldea estigui entre les millors poblacions de tot Catalunya. Una feina feta dia a dia per canviar el poble de color i donar una imatge de les quatre estacions de l’any en diferents colors a jardineres, places i altres espais naturals del poble i amb una gran il·lusió de començar a plantar el pulmó verd del nostre poble amb la plantació de 30.000 arbres. També apostarem en els anys vinents per fer més espais verds i que els veïns guarneixen els balcons de flors.”


 
El moviment Viles Florides ja s'estén a més de 158 municipis de Catalunya i Andorra, amb l'objectiu de millorar els espais públics a través de l’enjardinament i l'enfortiment de les zones verdes. Aquesta iniciativa busca anar més enllà de crear espais agradables, promovent valors com la preservació dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels residents, la cura del mobiliari urbà, la inclusió de parcs infantils, la sensibilització sobre les polítiques de sostenibilitat ambiental i el foment de l’economia local mitjançant l'atractiu dels parcs i jardins urbans. 
Les Flors d'Honor són els premis atorgats per Viles Florides, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que impulsa la millora d'espais urbans enjardinats en pobles i ciutats de Catalunya i Andorra.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.